Excalibur Bronze

2.189,00 DKK

Excalibur med bronzeoverflade. Fantasysværd fra legenden om Merlin og sværdet Excalibur, lavet i Spanien. Meget flotte våben af ​​bedste kvalitet lavet af Toledo stål

Excalibur, kong Arthurs sværd af England. 

Legenden siger, at Excalibur gav overmenneskelige kræfter til sin ejer, og hans sværd gjorde enhver, der bar det, usårlig.

Excalibur med bronzeoverflade. Fantasysværd fra legenden om Merlin og sværdet Excalibur, lavet i Spanien. Meget flotte våben af ​​bedste kvalitet lavet af Toledo stål
Sword Excalibur, fra den eksklusive samling af historiske, fantastiske og legendariske sværd af Marto.

Kvalitets- og oprindelsescertifikat, lavet i Toledo, Spanien

 

Excalibur sværd (bronze). Den legendariske King Arthurs sværd med et blad lavet af 420 rustfrit stål

Grebet er betrukket med sort læder.

Bladlængde 92 cm
Samlet længde 118 cm
Vægt: ca. 2,1 kg

Skede kan tilkøbes

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev