Frimurerisk sværd

Populær
2.699,00 DKK

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål og har en dekorativ ætsning med typiske frimurermotiver.

Frimurersværd med dekorativ udsmykning
Frimurerisk sværd
Forbindelsen mellem frimureriet, som vi kender det i dag, opstod i det 17. århundrede. Den bestod dengang af medlemmer af stenhuggeriet, som dog også tog imod murere og dækkere. I dag er det en internationalt udbredt forening, som samtidig med respekt for menneskelig værdighed går ind for tolerance, fri personlighedsudvikling, broderskab og almen menneskelig kærlighed. Antallet af medlemmer er i øjeblikket anslået til over 6 millioner på verdensplan.

Dette sværd viser de typiske symboler for frimurerne:
- murerkredsen,
- murerens hammer,
- konstruktionskniplingen,
- solen og månen
- videnskabens bog.

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål og har en dekorativ ætsning med typiske frimurermotiver.

Bladlængde 90 cm
Samlet længde 115 cm

 

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev