Karl den store sværd

849,00 DKK

Sword of Charlemagne, fra den eksklusive samling af historiske, fantastiske og legendariske sværd.

Joyeuse er navnet på Karl den Stores formodede sværd; navnet betyder "glad".

I anledning af kroningen af ​​kong Filip III. den 15. august 1271 blev Karl den Stores sværd båret for første gang i kroningsoptoget. Kongens fætter, grev Robert II af Artois, fungerede som sværdhale. Sværdet tjente som et ydre symbol, der var beregnet til at understøtte forbindelsen mellem den capetianske herskers ideologi og det karolingiske kongedømme. Sværdet blev også brugt i alle efterfølgende kroninger op til kong Charles X i 1824, inklusive kroningen af ​​Napoleon Bonaparte i 1804. Det har været opbevaret i Saint-Denis-klostret siden 1793 i Louvre.

Nogle legender siger, at Joyeuse blev smedet af samme stål som Rolands Durendal eller Curtana-sværdet.

Charlemagnes sværd smedet af højkvalitets stål.

Replika af originalen fra Louvre.

Bladlængde 82 cm
Samlet længde 100 cm

Kræver blankvåben tilladelse
Læs om og find link til blankvåbentilladelse hos politiet i Alt om blankvåbentilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev