Kort sværd

439,00 DKK

Det korte sværd er et dekorativt sværd og et must have for fans af middelalderen. Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

Det korte sværd er et dekorativt sværd og et must have for fans af middelalderen. Klingen er lavet af 420 rustfrit stål. Sværdet ligger behageligt i hånden og både håndtaget og den udtalte skærm er dekoreret med flotte dekorationer.

Det korte sværd leveres i en skede af høj kvalitet, som også har smagfuld dekoration.

Den var også pakket ind i syntetisk læder. Et absolut blikfang i montren eller på væggen.

Bladlængde 54 cm
Samlet længde 69 cm
Samlet længde med skede 77 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer