Richard Løvehjerte

Populær
2.049,00 DKK

Eksklusivt sværd, kopi af kong Richard Løvehjertes sværd  - Sword of the King Richard the Lionheart eksklusive samling af de historiske, fantastiske og legendariske sværd af Marto.

Eksklusivt sværd, kopi af kong Richard Løvehjertes sværd

Richard I (kaldet Løvehjerte 1157-1199) var konge af England fra 1189 til sin død. Den 3. september 1189 blev Richard Løvehjerte kronet som konge af England som Richard I i Westminster og var gennem sine franske og engelske besiddelser den mest magtfulde hersker i Europa efter kejser Friedrich Barbarossa. Respekten for kongen gik endda så vidt, at han fik tilnavnet "løven" eller "løvehjerte".

Samlet længde: 101 cm
Bredde på ark: 19,5 cm
Vægt: ca. 2,1 kg
Sword of the King Richard the Lionheart eksklusive samling af de historiske, fantastiske og legendariske sværd af Marto.


Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.
Håndtagsdele i bronzefinish.

Bladlængde 115 cm
Samlet længde 145 cm

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev