Robin Hood

2.599,00 DKK

Legendarisk sværd - Robin von Locksley, legenden om Sherwood Forest, er en af ​​de mest berømte legender nogensinde.

Robin Hood sværd sølv/blå


Robin von Locksley, legenden om Sherwood Forest, er en af ​​de mest berømte legender nogensinde. Sammen med sine tilhængere Will Scarlet, Little John, Brother Tuck osv., siges han at have kæmpet mod sheriffen af ​​Nottingham, stjålet fra de rige og givet det til de fattige.

Den nye variant af erindringssværdet byder på rige dekorative elementer og et håndtag med blå fløjlsindlæg.


Den 420 rustfri stålklinge er ætset.

Bladlængde 97 cm
Samlet længde 122 cm

 

Blankvåben tilladelse krævet

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev