Romersk gladius

2.289,00 DKK

Dette dekorative smukke gladius er flot udsmykket og udstyret med en skede der ligeledes er udsmykket med kraftige gyldne metal beslag på læderskeden.

Dette dekorative smukke gladius er flot udsmykket og udstyret med en skede der ligeledes er udsmykket med kraftige gyldne metal beslag på læderskeden.

Romersk gladius med skede
Klingen er lavet af 420 rustfrit stål. 

Bladlængde 59,5 cm
Samlet længde 78 cm
Samlet længde med skede 80 cm
Vægt ca. 1600 g
Vægt med skede ca. 2450 g

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev