RFB Skull Cutlass 75 cm

449,00 DKK

RFB Skull Cutlass er et latex-hybrid enkeltkantet sværd med buet blad.

RFB Skull Cutlass er et latex-hybrid enkeltkantet sværd med buet blad.

Sværdet er 75 cm langt og har et buet blad med en tykkere spids designet til at give det den kraft, der er nødvendig for at dominere et blodigt slag.

Crossguard krummer rundt om hånden og er dekoreret med et gyldent kranium.

Denne skærm beskytter det detaljerede greb, der er malet for at ligne ægte træ.
 
Denne Ready to Battle Skull Cutlass er en forenklet version af vores almindelige Cutlass, perfekt til børn eller første gang LARP'ere
Selvom det er tænkt som et begyndervåben, er dette Cutlass stadig konstrueret ved hjælp af vores materialer af højeste kvalitet og er både holdbart og detaljeret.
 
Bladet er lavet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.
 
Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på sikkerheden og appellen til dit våben på slagmarken.
 
 
Fakta:
- Vægt: 262 g
- Længde: 75 cm
- Bladlængde: 60 cm
- Bladbredde: 5,5 cm
 
 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev