Royal Elf Sword 60 cm

679,00 DKK

Royal Elf Sword 60 cm er et latex-hybrid våben med utroligt realistiske detaljer. 

Royal Elf Sword 60 cm er et latex-hybrid våben med utroligt realistiske detaljer.

Sværdet er 60 cm i længden, med et dobbeltkantet latexblad.

Crossguard og håndtag er lavet af polyurethan, formet og malet til at ligne udskåret guld og sølvmetal med en trækerne og rød perleudsmykning.

Stilen er let kompatibel med Unagi`s andre æteriske sortiment af klinger, buer, rustninger og tøj, hvilket giver dig friheden til at tilpasse stil og gear til dine behov.

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil give dig tillid til sikkerheden og appellen til dit våben på slagmarken.

Fås i størrelserne 100 cm, 85 cm og 60 cm

 

Fakta:

- Vægt: 257 g

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 35 cm

- Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev