Squire Sword 85 cm

679,00 DKK

Squire Sword er et kort latex-hybrid sværd inspireret af europæiske middelalderlige hære.

Squire Sword er et kort latex-hybrid sværd inspireret af europæiske middelalderlige hære.

Sværdet er 85 cm langt og har et 70 cm lige dobbeltkantet blad med en central kerne.

Crossguarden kurver mod bladet for at fange indkommende slag og beskytter et 10 cm detaljeret greb - støbt og malet for at ligne ægte træ med metaludsmykninger.

Uanset om du er en squire, der træner til at blive en ridder eller en almindelig europæisk soldat, er dette Squire Sword vores gear af højeste kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på dit våbens sikkerhed og appel på slagmarken.

Fakta: 

- Vægt: 263 g

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 67 cm

- Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev