Fudo Classic - Universal

579,00 DKK

Klingens kerne er lavet af VG 1 stål med en Rockwell hårdhed på cirka 60 grader. God allround kniv der klarer de fleste opgaver

Topkvalitet til professionelle kokke og hobbykokke med 33 lag rustfrit damaskusstål.
Højkvalitets klinger er blevet smedet i Fjernøsten i over 1000 år. Selv i dag fortsætter mestrene denne gamle tradition for bladfremstilling. Med 33 lag er denne serie et af de bedste produkter på markedet. Som håndtagsmateriale anvendes den hygiejnisk og ekstremt robuste plast-POM. Klingens kerne er lavet af VG 1 stål med en Rockwell hårdhed på cirka 60 grader. 16 stabiliserende lag af Damaskus stål er smedet på hver side. Damaskus-bladet tilbyder den højeste skæreydelse med den størst mulige fleksibilitet.

Hver kniv leveres i en elegant trækasse med skydelåg.

God allround kniv

Bladlængde 135 mm
Totallængde 250 mm
Vægt 95 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev