Fudo Migoto - Sashimi Hocho

1.119,00 DKK

Traditionel filetkniv fra Fudo med 67 lag damaskus stål. VG 10 stål, rockwell hårdhed på ca. 60 grader!

Fudo Migoto - Sashimi Hocho er en top kvalitets filet kniv til professionelle samt amatørkokke denne Fudo serie er blandt top produkterne på markedet!

Fudo filetkniven byder på 67 lag damaskus stål VG 10 med en rockwell hårdhed på ca. 60 grader. Det robuste og elegante skæfte er fremstillet af G10 og det hele resultere i en fantastisk og smuk kniv der byder på maksimal skære performance med maksimal fleksibilitet.

 

- Klingemateriale: VG 10 rustfrit stål

- Skæftemateriale: G10

- bladlængde: 20 cm

- Totallængde: 33,5 cm

- Vægt: 220 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev