Stone Knife - 19 cm

69,00 DKK

Stenkniv med naturligt udseende. Flere detaljer og super realistisk. 19 cm kastekniv. 

Stenkniv med naturligt udseende. Flere detaljer og mere realistisk. 19 cm kastekniv. 

Smukt udformet med stentekstur, farve og den skulpturelle lædersnor. Brug det som et våben eller primitivt værktøj - uanset hvad der passer til dine behov.

Fremstillet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og  med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at denne kastekniv giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 31 g

- Totallængde: 19 cm

- Bladlængde: 13 cm

- Bladvidde: 4 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev