Thrust Knife Holder inkl. knife

169,00 DKK

Thrust Knife Holder leveres med en kniv og er specielt designet til at holde Thrust Knife kastevåben.

Thrust Knife Holder leveres med en kniv og er specielt designet til at holde Thrust Knife kastevåben.

Den håndlavede skede fastgøres til bæltet eller rustningen ved hjælp af to læderbånd, og en læderrem knap over kniven, der holder den sikker selv i hårde kampe.

Denne våbenholder er lavet af brunt fuldkornet læder og forstærkede sømme rundt om kanterne og er lavet til at bevare sin form.

Fås i sort og brun.

 

Fakta:

- Vægt: 62 g

- Længde: 14 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev