Tornado Shuriken

69,00 DKK

Tornado Shuriken er en 10 cm diameter katestjerne, der er perfekt til både samurai og ninjaer.

Ny Tornado Shuriken er en 10 cm diameter katestjerne, der er perfekt til både samurai og ninjaer. Kastestjerne er et traditionelt japansk våben som blev brugt som et supplement til samuraiens arsenal af våben. Kastestjerne blev oftest ikke brugt til at slå ihjel, men derimod skade følsomme og blottet stedet på fjendens krop.

Kastestjernen blev også brugt til at undslippe og forvirre den jagtende fjende.

Tornado Shuriken har flere detaljer end tidligere kastestjerner, og ser mere realistisk ud takket være den flotte håndmaling og jernbladets teksturer.

Hæng let din shuriken fra dit bælte ved hjælp af hullet i midten, og vis dit våben, mens du holder det sikkert.

Lavet af kerneløst holdbart, lukket celleskum og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at denne kastestjerne giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 15 g

- Diameter: 10 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev