William Wallace sværd

1.849,00 DKK

William Wallace var den mest berømte frihedskæmper i skotsk historie, udødeliggjort i filmen Braveheart.

William Wallace var den mest berømte frihedskæmper i skotsk historie, udødeliggjort i filmen Braveheart. Dette enorme sværd er baseret på filmens sværd, Simon Atherton var involveret i designet af begge våben. Til ære for William Wallace er det også kendt som The Freedom Fighter Early Scottish Claymore.

William Wallaces sværd har et 1095 kulstofstålblad med en læderbeklædt ricasso, som det var tilfældet med tidlige skotske claymores. Ricassoen gjorde det muligt for krigeren at gribe klingen direkte i mængden på slagmarken for at forkorte afstanden og, på trods af det lange våben, udføre kampteknikker på nært hold som med et kortere sværd.

Den autentiske pæreformede pommel og lige skærm er lavet af stål og dekoreret med smukke detaljer. Det lange træhåndtag med to ekstra ringe for et sikkert greb er beklædt med mørkebrunt ruskind.


Bladlængde 105 cm
Samlet længde 132 cm

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev