NoBullets har et stort udvalg i foldeknive og fixed knive! Har vi ikke det du søger, så smid en mail til os. Speciel knive fremstilles efter ønsker/mål

Har vi ikke den foldekniv eller fixed kniv du søger tilbyder Nobullets speciel knive der kan laves efter ønske og mål!
- Vi glæder os til at høre fra dig!

Lækker, kompakt foldekniv fra Muela i gode kvalitets materialer.

689,00 DKK

Muela Aborigen er en fantastisk kniv i topkvalitet. Æstetisk og praktisk til det fulde!

1.289,00 DKK

Stærk og solid butterfly kniv til træningsbrug. Flot og elegant design udført i 420 rustfrit stål. Forfin dine færdigheder, lovligt og ufarligt

159,00 DKK

Stærk og solid butterfly kniv til træningsbrug. Flot og elegant design udført i 420 rustfrit stål. Forfin dine færdigheder, lovligt og ufarligt.

 

 

159,00 DKK

Stærk og solid butterfly kniv til træningsbrug. Flot, rustikt og elegant design udført i 420 rustfrit stål. Forfin dine færdigheder, lovligt og ufarligt.

169,00 DKK

Slank, stilren Stiletto foldekniv med en eksklusiv guld coating. Virkelig flot og anderledes kniv til samlingen!

229,00 DKK

WithArmour Coral Foldekniv er en kompakt, ergonomisk foldekniv i et æstetisk design grundet sine flotte mørke farver.

 

289,00 DKK

Flot udført kniv i gode materialer - Klingen lavet af titaniumbelagt 440 rustfrit stål og har Bl.a. bælteclips og glasknuser.

239,00 DKK

BlackField Gentline Boston Gentleman er en super stilren lommekniv fremstillet i top kvalitet, herunder 440 rustfrit stål og kulfiber.

239,00 DKK

Blackfield Double Small Action er en slank, blacked out foldekniv. Står i et simpelt, lækkert design!

 

179,00 DKK

Overlevelseskniv med 19 cm rustfrit stålblad og savtandsryg. - Skede med kompas, slibesten og fløjte (19 cm)

299,00 DKK

En lille og handy lommekniv med integreret karabinhage. Det sortbelagte blad er lavet af 440 rustfrit stål og sikres med en linerlock.

99,00 DKK

En elegant og handy lommekniv med sider af hvid plast. Klingen er lavet af 440 rustfrit stål.

99,00 DKK

Denne kompakte, taktiske kniv imponerer med sin bladtykkelse på 5 mm. Den sortbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål.

249,00 DKK

Dette er en elegant lommekniv til daglig brug. Udført i et slank, flot design. Klingen er lavet af 440 rustfrit stål og sikres med en tilbagelåsningsmekanisme.

249,00 DKK

WithArmour Elise er en elegant, letvægts foldekniv. Fremstillet i titanium, flot udført med sit to farvet design

 

439,00 DKK

Witharmour Legal Foldekniv er en hårdfør, slank foldekniv fremstillet i D2-stål og G10.

 

339,00 DKK

Fed Foldekniv fra WithArmour fremstillet i et vægtbesparende design. Utrolig praktisk og flot lommekniv

 

259,00 DKK

Super lækker allround kniv, som klarer alle udfordringer, Grebet er sikkert at holde om, da det er lavet af gummieret plast

299,00 DKK

Elegant foldekniv fra Witharmour. Udført i et særligt lækkert design. En utroligt hårdfør, kvalitets foldekniv.

689,00 DKK

Foldeknive og Fasteknive

 

Hos Nobullets elsker vi en god kvalitets kniv! Dette ses på vores brede sortiment af lækre højkvalitets foldeknive og fasteknive.
En god foldekniv er et genialt arbejdsredskab der kan være handy i utallige situationer hvad enten det foregår inde for hjemmets fire vægge eller til outdoor brug. Det kompakte design af foldekniven gør den nem at medbringe på outdoor aktiviteter samt er nem at gemme væk i privaten.

her hos Nobullets finder du gode prisvariationer på diverse fede foldeknive, fasteknive og hvis du vil gå den ekstra kompakte vej findes også mini foldeknive.
Guide til valg af kniv kan hjælpe dig på vej til det rigtige valg af den foldekniv eller fastekniv der passer bedst til dig - Vi glæder os til at se dit valg!

Er foldeknive lovlige? er fixed knive lovlige?

 

Efter ændringerne på knivloven er foldeknive og fixed knive blev lovlige såfremt at de befinder sig i eget hjem eller bliver brugt til anerkendelsesværdige formål herunder erhvervsudøvelse, jagt, lystfiskeri eller i forbindelse med sportsudøvelse.
Dette er gældende til klingen er over 12 cm lang og kræver derefter tilladelse af politiet i form af en blankvåbens tilladelse.

Hos Nobullets tager vi disse regler ganske seriøst og anbefaler at læse Knivloven nøje efter!

 

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev