Banji Foldekniv

259,00 DKK

Dette er en kompakt, elegant og handy kniv til daglig brug. Den titaniumbelagte klinge er lavet af 440 rustfrit stål

Banji Foldekniv er en super kompakt, elegant og handy foldekniv til daglig brug. Banji er utroligt let og er derfor en rigtig god makker at tage med på sine eventyr uden al for tung oppakning!

Klingen er fremstillet i 440 rustfrit stål der er titaniums belagt. Klingen kan ikke låses.

Skæftets øverste plader er titaniums belagt letmetal og de nederste skæfteplader er af det flotte mørke Ibenholt træ. På bunden af skæftet finder man et øje til montering af gribesnor.

Leveres i en nydelig gaveæske.

 

- Bladlængde: 5,5 cm

- Vægt: 85 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev