Her finder du Nobullets lækre udvalg i Larp økser!

Battle Axe er det rette våben for Northern Dwarven krigere. Med et solidt halvmåneformet hoved, der bøjer sig tilbage mod den træstrukturerede skaft.

819,00 DKK

Dette latex replika våben er designet til at ligne en ægte brandøkse og har et rødt skæreblad og en robust spids på bagsiden.

719,00 DKK

Green Bush Hook er et skovbrugsværktøj, der ligner mere en økse end noget, der findes i et havearbejde.

Dane øksen er en dødbringende 150 cm tohåndsøkse, der er egnet til hurtige vikingeangreb og ideel til at bryde skjoldvægge og kampformationer op.

1.049,00 DKK

Dark Elven Axe er et våben, der er specielt designet til Dark Elven-samlingen. Dark Elven Axe er 65 cm lang med et stort, spidset øksehoved.

769,00 DKK

Dark Elven Axe er 100 cm lang med et stort, spidset øksehoved. Det 32 cm lange øksehoved er halvmåneformet og savtakket.

869,00 DKK

Elven Wing Axe er det rette våben for elver krigere. Med et elegant halvmåneformet hoved, der krummer tilbage mod den træteksturerede skaft.

1.269,00 DKK

Gear Axe er 155 cm lang med et 115 cm greb skulpturelt og håndmalet til at ligne ægte træ. Det store øksehoved er designet til at ligne et tandhjulsblad med en 60 cm bid og 17 tænder.

1.089,00 DKK

Haxe er en dødbringende 85 cm økse designet til en listig kriger. Den har et 16 cm langt økseblad og modsat et hammerhoved.

769,00 DKK

Is øksen er en 63 cm kort økse designet til at efterligne et ægte, multifunktionelt værktøj, der bruges af isklatrere.

Orc Big Axe er en 150 cm latex fantasy økse designet specielt til Orc Universe kollektionen. Øksen har et 67 cm langt, kløvlignende hoved.

999,00 DKK

Klassisk latex krigsøkse, der vil tjene en kriger i landdistrikterne. Den 60 cm økse har et 55 cm træhåndtag og et stort rektangulært øksehoved.

359,00 DKK

Tomahawk er en 56 cm enhåndsøkse inspireret af indianervåben. Disse våben blev brugt som et værktøj og som kasteøkse.

539,00 DKK

Ny forbedret version af den bedst sælgende Viking Short Axe er forstærket for at gøre den endnu mere holdbar.

589,00 DKK

War Scythe er en 60 cm latex økse med en 20 cm klinge. Våbnet er fuldstændig håndmalet med træstruktur og metaloverflader.

629,00 DKK

Flot kopi af en foldespade. Brugt meget i militæret, men også perfekt som slagvåben for alverdens skabninger.

629,00 DKK

Soldiers Halberd er en 190 cm latex våben inspireret af et våben, der blev brugt i den sene middelalderperiode.

1.819,00 DKK

Dark Elven Glaive er et våben, der er specielt designet til Dark Elven-samlingen. Dette 190 cm våben har et fint formet, dobbeltkantet blad.

1.459,00 DKK

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev